Novinky stránek

Program pro komprimaci obrázků

Program pro komprimaci obrázků

autor Petr Žďárský -
Počet odpovědí: 0

JPEG Resampler 2010   

JPEG Resampler je freeware aplikace pro dávkové resamplování (změnu velikosti) obrázků ve formátu JPEG. Má snadné ovládání, možnost nastavení různých způsobů výpočtu výsledných rozměrů (jako rozlišení, procento z originálu, max. šířka nebo výška, velikost výsledného souboru atd.). Dále je možné nastavit kvalitu výsledných fotografií a další parametry.

Přepracovaný, rychlejší a komfortnější Jpeg Resampler nyní s mnoha vylepšeními: podporuje jpeg/jp2/png/gif/bmp/jng/tga/tiff podpora více barevných formátů  kompaktní režim pro začátečníky rozšířený pro pokročilé rychlejší zpracování obrázků až ve čtyřech vláknech mnohem stabilnější optimalizace pro Win Vista / Win7 podpora GPS (GPX) možnost ukládat sady nastavení podpora více souborů či adresářů podporuje drag & drop z Exploreru podporuje vložení (Paste) souborů z Exploreru vylepšena logika pro kontextové menu Exploreru velikost textu do obrázků se nyní definuje jako promile vložený text může být vycentrován lepší podpora metadat možnost přidat souřadnice GPS do metadat nový generátor HTML

Ovládání tohoto programu je velice jednoduché, až intuitivní. Je vhodný zejména pro publikování fotografií pořízených pomocí digitálního fotoaparátu na Internet. Aplikace komunikuje v češtině, angličtině a němčině.